Головне

Кличко: "Вірогідність того, що бій вийде нудним і пройде у рівній боротьбі, мінімальна"

24.09.2008 15:18 232 0

Почесний чемпіон WBC у суперважкій вазі Віталій Кличко, який зараз готується до поєдинку 11 жовтня проти діючого чемпіона WBC Семюела Пітера, усвідомлює, що кредит довіри до нього як боксера вичерпаний, і тому відноситься до своєї підготовки з максимальною увагою.

- Хочу пообіцяти, що зроблю все можливе, щоб травм не було. Я навіть відганяю думки про те, що можу отримати якесь пошкодження, - цитує Кличка-старшого агентство ЛIГАБiзнесIнформ. - Семюел Пітер є чемпіоном світу, і я б жодним чином не хотів би зменшувати його достоїнств. Суперник дуже серйозний, вибуховий і володіє титулом чемпіона світу зовсім не випадково. Тому я чудово розумію, наскільки цей поєдинок буде для мене як серйозним, так і складним, і готуюся до нього з повною віддачею.

"Я готовий до того, що матч проти Пітера буде дуже жорстким, і маю намір використовувати будь-яку помилку мого суперника, щоб завершити бій достроково. На мою думку, вірогідність того, що бій вийде нудним і пройде у рівній боротьбі, закінчившись тим, що ми пройдемо повну дистанцію, мінімальна", - заявив Віталій Кличко.

allboxing.ru

Коментарі ()