Головне

Підручний оцінив результат в естафеті

Дмитро Підручний прокоментував результат у естафеті
06.03.2021 12:44 3138 0
Підручний оцінив результат в естафеті

Капітан чоловічої збірної України Дмитро Підручний оцінив результат команди у класичній естафеті на Кубку світу у Чехії.

Про це розповів сам біатлоніст.

"Артем передав мені естафету в принципі з невеликим відривом до груп, які були попереду. Тому з кожним колом потрошки намагався відігрувати відставання. З першого кола довелося кидатися в бій, як завжди в принципі на другому етапі. Тим він мені і подобається, що є контакт з якимись командами хоча б. Не таке велике відставання від лідера, що навіть можна спробувати його відіграти. Ця контактна боротьба мені подобається і тому, мабуть, у мене все виходить.

Це естафета. Є такий синдром естафети, коли знаєш, що в тебе є запасний патрон, то почуваєшся на вогневому рубежі трохи вільнішим, і йдеш на ризик, який вдається. Але думаю, що і на особистих гонках усе теж буде впорядку.

Хороший фізичний стан зберігається. Лижі були хороші – на рівні з усіма, з ким їхав. У мене не гірші лижі були, ніж в них для такої погоди. Траса була важка, але вночі випав свіжий сніг і місцями був перемішаний зі старим снігом, а ще частина траси заглянцювалася і просто як лід був. Важко було на заключному колі триматися і ноги позатікали. Але я бачив, що не тільки у мене таке було, адже багато хто з лідерів також жалілися, що траса важка. Складно було зі спусків на ній триматися, але у спринті траса має бути в хорошому стані, бо зараз в нас -5 градусів", - розповів Підручний.

Нагадаємо, збірна України фінішувала дев’ятою в естафеті на Кубку світу.

Коментарі ()