Головне

Волков: Баскетболістам збірної України поки що не вистачає досвіду

02.09.2011 15:39 404 0

Перші матчі чемпіонату Європи показали, що баскетболістам збірної України поки що не вистачає міжнародного досвіду.

Так прокоментував у розмові з кореспондентом УКРІНФОРМу результат матчу нашої команди на континентальній першості в Литві зі словенцями (64:68) президент Федерації баскетболу України Олександр Волков.

"Нашим баскетболістам поки що не вистачає досвіду гри з дуже сильними командами. Це підтвердили перші матчі на турнірі з сильними збірними Росії та Словенії", - вважає він.

"Росіяни і словенці традиційно входять до числа фаворитів чемпіонатів Європи, світу, Олімпіад. Початок гри зі словенцями наші баскетболісти провалили повністю", - продовжив він.

"У другій половині наставник команди Майк Фрателло вніс зміни у гру збірної, що дало змогу значно скоротити відставання в рахунку. Крім того, вдало були проведені заміни. Але, на жаль, рахунок на табло врятувати не вдалося", - додав Волков.

За словами президента Федерації баскетболу України, у наступному матчі з болгарами наша збірна повинна грати впевненіше, більш якісно атакувати. Тільки це допоможе українській команді вийти з групи і продовжити боротьбу на чемпіонаті, цитує його ukrinform.ua.

Коментарі ()