Головне

БК "Говерла" розпочав підготовку до нового сезону

28.07.2010 13:01 401 0

У вівторок, 27 липня, баскетбольний клуб "Говерла" вийшов з відпустки.

Команда зібралася на території спортивного комплексу Івано-Франківського технічного університету нафти і газу, пише сайт клубу.

За словами тренера з фізпідготовки Степана Козака, клуб розпочав готуватися до сезону з відновлення фізичних кондиції гравців. Відтак перший збір триватиме найближчі п'ять днів. Незважаючи на несприятливі погодні умови на нього скликали виключно українських виконавців.

З минулорічного основного складу клубу можна було побачити тільки Олександра Шостуху, а також двох гравців дублюючого складу - Андрія Калашнікова та Сергія Шевцова. Усі інші - потенційні новачки "Говерли", яких тренерський штаб буде переглядати на ділі вподовж двох тренувальних зборів. Мова йде про Ігоря Кривича та Володимира Гуртового (обидва - БК "Одеса"), а також Анатолія Дубнюка та Віктора Герасимчука (обидва - "Пульсар").

За словами генерального директора БК "Говерла" Андрія Дроздова вже у неділю, 1 серпня, команда виїжджає до Євпаторії на другий збір. Поки що там зберуться українці, а щодо легіонерів, то вони приєднаються до розташування клубу вже 15 серпня.

Коментарі ()