Головне

Гладир і Ліщук вперше зіграли один проти одного за нові клуби

25.09.2009 13:34 360 0

Гравці національної збірної України Сергій Ліщук та Сергій Гладир вперше зійшлися на паркеті як суперники, представляючи клуби АСВ - "Памесу-Валенсію" та "Манресу" відповідно.

Команди, незважаючи на товариський статус поєдинку, видали феєричну гру, доля якої вирішилася в овертаймі - 76:74 на користь "Манреси".

Обидва українця вийшли у стартових п'ятірках своїх команд. Після першої чверті "Валенсія", у складі якої одним із найактивніших гравців був Сергій Ліщук, вела в рахунку 20:13. Однак "Манреса" спромоглася наздогнати суперника та зрівняти рахунок - 32:32 за підсумками першої половини, в якій Ліщук відзначився 9 очками, 4 підбираннями та 3 блок-шотами.

У третьому періоді завдяки двом триочковим кидкам Сергія Гладиря "Манреса" досить довго не давала супернику піти у відрив. Однак ряд помилок призвів до того, що перед заключною десятихвилинкою валенсійці вийшли вперед - 56:48.

Остання чверть, під час якої Сергій Ліщук сів на лаву через перебір фолів, завершилася з рівним рахунком 65:65. Натомість Сергій Гладир чудово провів додаткову п'ятихвилинку, принісши свої команді п'ять очок за рахунку 69:68 на користь суперника та разом із партнерами довівши гру до перемоги.

В підсумку, Сергій Гладир став другим за результативністю гравцем "Манреси", набравши 14 очок. На рахунку Сергія Ліщука 13 очок.

ukrbasket.net

Коментарі ()