Головне

Бродський об'єднає баскетбол тільки після відставки Волкова

29.01.2009 15:01 169 0
Об'єднання Суперліги та Української баскетбольної ліги лише відбудеться після відставки президента Федерації баскетболу України Олександра Волкова.

Про це президент УБЛ Михайло Бродський заявив на прес-конференції, присвяченій "Матчу всіх зірок УБЛ", повідомляє кореспондент "Чемпіона".

"Я не спілкуюся з Волковим, і взагалі не певен, що з ним хтось спілкується", - сказав Бродський. - "На роботу у Федерацію баскетболу він не ходить, адже основне місце його роботи Верховна Рада - він народний депутат від Партії регіонів. Та й там він навряд чи буває, адже його сім'я живе у США, і він там проводить майже весь час".

"Щодо примирення, то шлях до нього тільки через відставку Волкова. Якщо Волков порядна людина, то він має піти у відставку і відзвітувати за витрачені гроші за минулі роки", - додав Бродський.

Президент УБЛ вважає, що його ліга є проукраїнською на відміну від Суперліги, бо тут захищаються інтереси вітчизняних баскетболістів - цього року на майданчику обов'язково має грати один українець, а з наступного - два.

"Волков цього не хотів, і це одна з причин, чому довелося розійтися", - наголосив керівник УБЛ.  

 

Коментарі ()