Головне

Доля найкращих гравців чемпіонату світу-2019 U-17

01.10.2023 14:09 271 0
Доля найкращих гравців чемпіонату світу-2019 U-17

Останнім до сьогодні проведеним бразильським ЧС у категорії до 17 років був турнір, що відбувся у 2019 році. Вирішальний матч пройшов у ніч із 17 на 18 листопада. Його переможцями стали господарі, взявши 4 титули за рахунком.

Як усе відбувалося?

Вихід у фінал Бразильської збірної був передбачуваною подією. Тому багато букмекерів активно приймали ставки на турнір і 1win БК не виняток. Справді, прогнози виправдалися і всі, хто робив ставки на реальні гроші, отримали свій виграш. Сьогодні на сайті https://1win.net.ua/ також приймаються ставки на всі відомі спортивні дисципліни, тому будь-який зареєстрований користувач 1-win букмерера можна поставити реальні гроші на результат подій. Крім цього, на майданчику 1 вин можна грати в слоти, відкривши вкладку онлайн казино та в покер на гроші в покер-румі, при цьому ще отримувати різноманітні подарунки від ігрового клубу, включаючи бонус на депозит.

При цьому не можна сказати, що перемога Бразильської збірної дісталася легко, так буде неправильно та нечесно стосовно Мексиканців, які дали рішучий бій і не хотіли програвати. Але зрештою перемога збірної Бразилії з мінімальною різницею в рахунку 2:1. Такий рахунок допоміг бразильцям здобути титул чемпіонів світу, чого від них чекали з початку турніру та робили ставки на 1win.

Подальша доля чемпіонів

Вісімнадцятий розіграш серед футболістів до 17 років, який відбувся з 26 жовтня по 17 листопада 2019 року, приніс бразильській збірній черговий титул. Бразилія вперше у своїй історії стала країною-господаркою футбольного ЧС серед юнаків. Оскільки склалося подальше життя 7 героїв такого мундіалю:

1. Матеус Донеллі – нагорода Золота рукавичка

Сьогоднішній 21-річний чемпіон у 2019 році був найкращим воротарем, що відкрило перед ним великі можливості. Однак накреслене майбутнє у Матеуса не склалося у бразильській збірній. 7 матчів у ЧС у 2019 залишилися найкращими турнірами у його житті на світовому рівні. З того моменту Донеллі більше не провів жодного матчу ні за юніорську, ні за основну команду Бразилії.

2. Кайо Жорже – нагорода Бронзова бутса

У 2019 році на ЧС U-17 центральний нападник Жорже був "діамантом" у грі. Він відзначився 5 голами та 1 аситом. Загалом Кайо провів на полі 559 хвилин. З 2020 року свою долю присвятив "Сантосі", хоча не показав там особливих результатів. Потім практикувався у європейських топ-клубах. Сьогодні набирається досвіду у "Фрозіноні", але поки що показує скромні результати.

3. Натанаель Мбюкю – нагорода Срібна бутса

У ЧС у 2019 році показав себе, забивши 5 м'ячами. Однак цей успіх у чемпіонаті не приніс йому щось особливого. Сьогодні він грає за "Аугсбург", але у складі резервної команди і лише мріє потрапити до національної команди Франції.

4. Сонтьє Хансен – нагорода Золота бутса

У 2019 році на чемпіонаті Сонтьє був найкращим голеодором. Відзначився 6 голами та 3 гольовими передачами. На момент чемпіонату був у складі "Аякса", але після його завершення він отримав шанс грати в нідерландському Ередівізі, але не зміг утриматися. 2020 року отримав серйозну травму і сьогодні грає в НЕК із Наймегена. Саме тут він намагається показати себе найкращим, але поки що не дуже результативно.

5. Еухеніо Пісуто – нагорода Бронзовий м'яч

Яскрава гра у ЧС-2019 U-17 дала можливість Еухеніо дебютувати за "Пакучу" у чемпіонаті Мексики 2020 року і цього ж року він поїхав грати за європейського "Лілля". Однак у січні поточного року він розірвав контракт і перейшов до португальської "Браги", але й там не затримався. Сьогодні він вважається глибоким резервістом мексиканської команди "Тигрес УАНЛ".

6. Аділь Аушиш – нагорода Срібний м'яч

У 2019 році визнаний бомбардиром (16 м'ячів у воротах за 25 проведених матчів) та завоював бронзу на ЧС у Бразилії. Але таку гру більше не демонстрував. Сьогодні Аділь уклав контракт із "Сандерлендом", де спільно з українським Назірієм Русіним намагаються зробити так, щоб команда вийшла до англійської Прем'єр-ліги.

7. Габріел Верон – нагорода Золотий м'яч

Габріель забив 3 голи і показав 7 результативних передач, а також продемонстрував чудову техніку, найкращу швидкість. Сьогодні його ігрова кар'єра проходить у португальській команді "Порту", де він провів 26 матчів, відчуваючи проблеми з боку здоров'я. В даний час відновлюється після пошкодження стегнових м'язів і зможе повернутися на поле не раніше, ніж у наступному році.

Висновок

Минуло 4 роки і, очевидно, доля колишніх учасників чемпіонату світу-2019 U-17 склалася не зовсім благополучно. 1win БК і сьогодні продовжує приймати ставки на спорт і кіберспорт, при цьому робити їх можна не тільки в браузерній версії ПК, але і в мобільному додатку для смартфонів на базі Android та iOS.

Коментарі ()