Головне

Тренер збірної Хорватії: Ми не готові до фіналу

14.07.2018 14:50 9075 0
Златко Далич

Збірна Хорватії не встигне відновитися до фіналу ЧС-2018 на 100 відсотків.

Про це повідмив головний тренер збірної Хорватії Златко Далич 

"Завтра фінал чемпіонату світу. Гравці знають, що це таке. Всі вони говорять мені самі, коли вони не на 100 відсотків готові - настільки у нас довірливі стосунки. Ми знаємо, що поставлено на карту. Якщо вони не зможуть на сто відсотків викластися, вони скажуть мені про це. І я не наполягаю на тренуваннях. Треба освіжитися, щоб вийти в хорошому стані. Нам треба все подолати. Якщо не вийде, то у нас є прекрасні гравці на лавці, які рвуться на поле. Не варто через це переживати", - наголошує фахівець.

"Наші відносини будуються на повазі та довірі. Я хочу бути їхнім другом завжди - тільки так можна домогтися успіху. Вони вдячні мені за мою роль. Ці відносини важливі, адже ми зібралися в цій команді ненадовго. Немає часу на суперечки, сварки - так нічого не добитися. Між нами немає ніяких секретів і дилем. Я не приймаю рішень, не поспілкувавшись з гравцями. Це забезпечує єдність: вони знають, що в моїй особі знайдуть друга", - продовжує хорватський тренер.

"Напередодні останнього матчу вони вже з нетерпінням чекають цього моменту, тому що ми так зблизилися", - наводить слова Далича Championat.

Нагадуємо, що Хорватія вийшла у фінал, перегравши англійців.

Раніше Моурінью назвав фаворита Мундіаля.

Коментарі ()