Головне

Вернидуб: Вірю, що хорватам наша збірна не програє

23.03.2017 09:38 1211 0

Збірна України має шанси на прийнятний результат в матчі з Хорватією.

Таку думку висловив головний тренер Зорі Юрій Вернидуб, який прокоментував майбутній матч відбору до ЧС-2018 Хорватія - Україна.

"Шанси на прийнятний результат в матчі з Хорватією є, принаймні, в хороший підсумок зустрічі треба вірити. Команда у нас хороша, досить сильна, футболісти вже пограли на різних рівнях, і я вірю, що як мінімум наша збірна не програє. Хоча, звичайно, матч буде дуже важким", - зазначив він.

"Я вважаю, що у футболі завжди треба налаштовуватися на перемогу, але з урахуванням сили суперника, і нічия непоганий результат. Хорватія це ж постійний учасник чемпіонатів Європи та світу, футболісти там дуже високого рівня, представники Реала, Барселони та інших грандів", - сказав тренер.

На думку Вернидуба. Україна може зачепитися за перше місце у групі.

"А чому ні, перше місце має бути завданням №1. Раніше у команди Олега Блохіна вийшло ж, зараз суперники в групі схожі на тих, що були тоді. Треба підготуватися, налаштуватися і добре зіграти з Туреччиною, Ісландією і найбільш важливий матч буде з Хорватією вдома", - додав він.

"При своїх уболівальниках, за підтримки трибун має бути трохи легше. Петряк? Бажаю йому зіграти, а вийде він на поле чи ні, це вже нехай думають тренери збірної. Їм вирішувати. Знаю точно, що якби не дискваліфікація Соболь точно взяв участь в майбутній зустрічі", - наводить слова Вернидуба ua-football.com.

Матч збірної України проти Хорватії відбудеться 24 березня о 21:45.

Коментарі ()