Головне

ЧС-2014. Група H. Росія - Південна Корея. 1:1. Справедлива і нецікава нічия

18.06.2014 00:30 737 0
ЧС-2014. Група H. Росія - Південна Корея. 1:1. Справедлива і нецікава нічия

Збірна Росії у своєму першому матчі на ЧС в Бразилії не змогла зломити опір Південної Кореї. Матч, в якому букмекери віддавали перевагу підопічним Капелло, на мою думку, не виправдав очікувань навіть у пересічного вболівальника.

Команди розпочали поєдинок дуже обережно, не включаючи високі швидкості. Гра проходила рівно, але і до моментів у першій половині зустрічі справа фактично не доходила. Росіяни як і корейці компактно діяли в захисті, однак попереду в них також нічого не виходило. Швидкого темпу гри зовсім не відчувалося, обидві команди подовгу контролювали ігровий снаряд то в центрі поля, то на своій половині.

Лише ближче до закінчення першого тайму команди таки активізувалися. Від Росії своїм дальнім ударом запам'ятався Ігнашевич, однак Рьон зумів відбити цей постріл. Корейці відповіли на 34-й хвилині: Ку Ча Чхоль здалеку гостро пробивав, м'яч влучив у Березуцького, а вже від нього полетів поруч зі стійкою воріт Акінфєєва.

Другий тайм команди розпочали активніше. Вже на початку другої 45-ти хвилинки хороші нагоди вийти вперед мала Росія. Спочатку Рьон впорався з ударом від від Файзуліна, а через хвилину після подачі кутового гостро головою пробивав Березуцький, на щастя для Кореї, повз ворота. Номінальні гості відповіли не менш гостро. Ку Ча Чхоль дуже потужно пробив із середньої дистанції, але Акінфєєв з великими труднощами відвів загрозу.

Корея продовжувала робити акцент на дальні удари, Акінфєєв з ними до середини тайму проблем особливих не мав, однак на 68-й хвилині збірна Південної Кореї таки вийшла вперед. Успіх "азіатським тиграм" на 69-й хвилині приніс черговий дальній удар і груба помилка голкіпера Росії, який спочатку відбив "снаряд", але потім відпустив його у сітку власних воріт.

Росіяни відновили паритет дуже швидко. На 75-й хвилині матчу після удару Дзагоєва вдало на добиванні зіграв Кєржаков, який змінив на полі Жиркова - 1:1. У кінцівці матчу обидві команди намагалися виправити становище, багато атакували, але рахунок на табло у підсумку залишився незмінним.

Коментарі ()