Головне

ЧС-2014. Група A. Мексика - Камерун 1:0. Парад незарахованих голів

13.06.2014 18:19 688 0
ЧС-2014. Група A. Мексика - Камерун 1:0. Парад незарахованих голів

Збірна Мексики розпочала бразильський Мундіаль з мінімальної перемоги над Камеруном. В матчі, в якому було забито чотири голи, лише один був зарахований суддівською бригадою на чолі з колумбійцем Вільмаром Рольданом. Але і цього мінімуму Мексиці вистачило, щоб підняти букмекерські котирування на свій вихід у плей-офф.

Що стосується незарахованих м'ячів, то у складі Мексики двічі "відзначився" Дос Сантос, а у Камеруна - Чупо-Мотінг. І якщо з голом "неприборканих левів" судді розібралися правильно, то мексиканські м'ячі були забиті чисто. Лише бажання лайнсмена перестрахуватися позбавило "десятку" триколірних законного дубля.

Міг Дос Сантос забивати і третій свій м'яч, вийшовши сам на сам з голкіпером. Але, схоже, відбиток перших двох своїх спроб дало про себе знати, і форвард не зміг переграти голкіпера. Однак, на допомогу йому прийшов Перальта, який вдало зіграв на добиванні, і відкрив рахунок у зустрічі.

У Камеруна за такого перебігу подій були всі шанси зіграти на нічию, якби свої моменти реалізували Ето'О, або ж Муканджо. Африканці дуже пізно включили активну фазу наступу на ворота суперника, і їм просто не вистачило часу, щоб знайти тріщинку в обороні суперника.

Мексиканці ж провели поєдинок на високому рівні, і навіть ці незараховані м'ячі ніяк не відбилися на психологічному стані команди. У протистояннях приблизно рівних за силою суперників перемагає колектив з міцнішим духом, що сьогодні ще раз довели підопічні Мігеля Еррери.

Камеруну ж не варто капітулювати вже після першого туру. З цієї поразки треба винести урок, і готуватися до матчів з Бразилією і Хорватією, в яких команда Фолькера Фінке може здивувати своїх суперників.

Коментарі ()