Головне

Бондаренко розповіла про яскраву перемогу над росіянкою

17.01.2018 12:27 1419 0
 Катерина Бондаренко/tennisua.org

У матчі другого кола Australian Open проти росіянки Анастасії Павлючєнкової все склалося за планом Катерини Бондаренко.

Про це тенісистка розповіла після перемоги над 15-ю сіяною у двох сетах 6:2, 6:3. 

"Я дуже щаслива, що перемогла сьогодні, хоча і не люблю грати першим запуском (Бондаренко стала першою, хто виходив на корт 17 січня - ред.), - зізналася Катерина.

"Іноді все йде добре, іноді не дуже, але в цьому матчі у мене все спрацювало. Мельбурн для мене особливе місце, згадуючи наш успіх з сестрою тут в парі (у 2008 році сестри Альона та Катерина Бондаренко стали переможницями АО у парному розряді - ред.), тому мені приємно тут грати. Що стосується адаптації до спекотної погоди, то ми вже грали і в Брісбені, і в Сіднеї, де було 40 градусів, так що я була підготовлена", - цитує Бондаренко btu.org.ua.

Додамо, що за декілька годин після перемоги Бондаренко знову вийшла на корт: у парному розряді вона разом із сербкою Александрою Крунич здолали пару Наталья Віхлянцева (Росія)/Аріна Родіонова (Австралія).

Раніше повідомлялося, що у третє коло вийшли українки Еліна Світоліна та Марта Костюк, які зіграють в очній зустрічі у наступній стадії.

Також зазначимо, що у другому колі одиночного розряду зіграють ще двоє представників України - Олександр Долгополов та Леся Цуренко.

Коментарі ()