Головне

Бубка-молодший вже може самостійно стояти після падіння з третього поверха

29.11.2012 14:17 591 0

Український тенісист Сергій Бубка поступово йде на поправку.

Донеччанин, який постраждав від множинних переломів у результаті падіння з третього поверху, вже може самостійно стояти і навіть зробити кілька кроків.

Як повідомляє офіційний сайт ATP, 25-річний українець щодня проходить по шість годин фізичної терапії за підтримки свого італійського фізіотерапевта Джанлуки.

Минулого тижня Бубка навіть почав відвідувати басейн. Незважаючи на отримані травми, Сергій Бубка вважає, що йому пощастило.

"Обставини, що призвели до падіння, звичайно, не можна назвати щасливими, але я вважаю, що мені дуже пощастило, наслідки могли бути гіршими", - сказав український тенісист.

"Мені пощастило залишитися у живих, я не пошкодив важливих органів. Мені пощастило, що мої друзі швидко знайшли мене, вчасно відвезли в лікарню і подбали про мене", - додав він.

Українець розповів, що він не пам'ятає саме падіння, але пам'ятає, як кричав про допомогу. Після того, як він прийшов до тями після дев'ятигодинної операції, він запитав маму чотири рази, де він знаходиться і як сюди потрапив, пише sapronov-tennis.org.

Коментарі ()