Головне

Переможець Вімблдону: Тенісистки торгують сексом

22.06.2009 18:07 255 0
Відомий у минулому німецький тенісист Міхаель Штіх підтримав Мартіну Навратілову і підав нищівній критиці королев тенісу. Скандал навколо криків тенісисток під час гри набирає все більших обертів. 40-річний переможець Вімблдону 1991 року закликав Шарапову і компанію знову стати жінками. Штіх заявив, що крики на корті звучать огидно, дешево і дуже вульгарно. Німець не бачить в цьому нічого сексуального.

Міхаель не добираючи слів заявив, що тенісистки продають на корті секс, а не думають про спортивні досягнення. Штіх вважає, що спортсменки зайняті своїм зовнішнім виглядом та довжиною спідниці, а не своєю грою.

Дісталося від переможця Вімблдону і 16-річній Мішель Ларчер де Бріто яка переплюнула екс-першу ракетку світу Марію Шарапову. Юна португальська тенісистка кричить так, що може зрівнятися з гудінням невеликого двомісного літака або бензопили. Штіх жартівлило запропонував розстрілювати таких тенісисток.

А швейцарське видання Blick упевнене, що крик на корті самої Шарапової може бути шкідливим для здоров'я.

Видання провело науковий експеримент, за підсумками якого було встановлено, що потужність крику Маші складає 101,2 децибел.

Суддя Вімблдону Алан Мілз про цю проблему заговорив ще в 2005 році. 76-річний тенісний експерт вважає, що зараз тенісисток спеціально вчать стогнати при ударі з метою відвернути увагу суперника.

Gazeta.ua за матеріалами Daily Mail

Коментарі ()