Головне

Олена Бондаренко: Тактика спрацювала відмінно

20.01.2009 21:00 381 0

Олена Бондаренко змінила тактику у переможному для себе матчі першого кола Australian Open, у якому наша тенісистка обіграла австралійку Олівію Роговську.

"У мене в цілому не було сумнівів у тому, що я обіграю суперницю. Проблема була в тому, що я її абсолютно не знала, і важко було пристосуватися до її гри: вона то потрапляла точно, то раптово помилялася, грала мало передбачувано, не в ритмі. Мені нелегко було знайти в цій ситуації свою гру", - сказала українська тенісистка після матчу.  

За словами Олени Бондаренко, заважав вітер. "Суперницю - австралійку в кінці сету завели глядачі, вона почала грати краще і зуміла узяти два гейми в кінцівці. Я після цього змінила тактику, оскільки стало зрозуміло, що необов'язково грати на максимальних швидкостях, потрібно лише якісно тримати м'яч, зменшити до мінімуму кількість своїх помилок, і тоді все налагодиться і прийде результат", - додала перша ракетка України.

На думку Бодаренко-старшої, "так і вийшло, тактика спрацювала відмінно. При такому вітрі ризикована гра не проходить, дуже багато помилки з'являються".

"За рахунку 3:2, 4:2 я ще трохи нервувала, хвилювалася, але після того, як взяла другий сет, вже зрозуміла, що виграю", - відзначила спортсменка.

Розповіла Олена Бондаренко і про травму, яка її турбувала довший час.

"З ногою все гаразд. Лише ось ненавмисно ракеткою по нозі ударила. Хоча матч був довгий, і у суто фізичному плані було важко, велике навантаження", - наводить слова тенісистки sapronov-tennis.org.

Коментарі ()