Головне

Збірна України готується до чемпіонату світу

23.01.2015 13:33 302 0

Найсильніші спортмени збірної команди України з плавання зараз активно готуються до чемпіонату світу з водних видів спорту.

Більшість членів збірної (Ганна Дзеркаль, Михайло Романчук, Сергій Фролов, Марія Лівер та Анастасія Малявіна) до кінця січня знаходяться на навчально-тренувальному зборі в Дніпропетровську,  пише ММСУ.

За словами головного тренера збірної команди України з плавання та голови тренерської ради Андрія Сердінова, пізніше до них планує приєднатися і один з лідерів нашої команди – Дарина Зевіна. Поки що рекордсменка Європи тренується зі своїм тренером Юрієм Зевіним у києвському басейні "Юність".

У Києві також готується до чемпіонату світу Дмитро Оселедець. А бронзовий призер чемпіонату світу Андрій Говоров продовжує тренуватися за індивідуальним графіком під керівництвом італійського тренера Андреа де Ніно в Італії.

"Дніпропетровський "Метеор" є базою олімпійської та паралімпійської підготовки спортсменів. Тому рішенням тренерської ради Федерації плавання України його було обрано як одну з основних баз підготовки членів нашої збірної команди", - сказав Андрій Сердінов.

Чемпіонат світу з водних видів спорту проходитиме з 24 липня по 9 серпня у Казані (Росія). За інформацією Міжнародної федерації плавання (FINA), в цьому році у ньому візьмуть участь понад 2,5 тисячі спортсменів з 200 країн.

Коментарі ()