Головне

Уболівальники з Європи ігнорують Харків та Донецьк

10.04.2012 15:08 345 0
Уболівальники з Європи ігнорують Харків та Донецьк

Станом на 10 квітня на офіційному сайті УЄФА з перепродажу квитків найбільша кількість нерозпроданих перепусток на матчі у Харкові та Донецьку.

На матчі групового турніру у Харкові Нідерланди - Данія та Португалія - Нідерланди ще можна купити квитки від 30 до 120 євро. Лише на матч Нідерланди - Німеччина у Харкові усі квитки продані.

Що стосується Донецька, то перепустки номіналом від 30 євро можна придбати на гру Англія - Франція. На матчі Україна - Англія та Україна - Франція доступні перепустки від 70 євро.

На чвертьфінальну гру на Донбас-Арені також є квитки усіх цінових категорій від 40 євро. На півфінальний матч у Донецьку можна придбати квитки другої та першої категорії від 150 до 270 євро.

У Києві найменший ажіотаж на квитки Швеція - Франція, які ще досі можна купити по 30 євро.

На матч - Україна - Швеція на "Олімпійському" залишилися перепустки лише по 120 євро. На гру в Києві Швеція - Англія можна купити квитки по 70 та 120 євро.
Що стосується чвертьфіналу у Києві, то залишилися квитки лише найдорожчої категорії по 150 євро.

На фінальний матч у столиці перепустки продані.

Найбільший ажіотаж на квитки у Львові, а саме на ігри збірної Німеччини. Квитків на поєдинок Португалія - Німеччина вже немає. Лише по 120 євро залишилися квитки на гру Данія - Німеччина. А ось на матч Данія - Португалія ще є білети по 70 та 120 євро.

Нагадаємо, що операційний директор УЄФА Мартін Каллен заявив, що усі квитки на Євро-2012 уже продані.  

Коментарі ()