Головне

У чергових частинах міліції з іноземцями спілкуватимуться англійською

27.01.2012 17:26 222 0

У чергових частинах міліції українських міст, які прийматимуть чемпіонат Європи з футболу-2012, спілкуватимуться з іноземцями англійською мовою.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Віктор Ратушняк.

"У чергових частинах міліції під час проведення фінальної частини Євро-2012 нестимуть службу працівники, які добре володіють англійською мовою", - сказав Ратушняк.

Він поінформував, що наразі у рамках програми з вивчення іноземних мов до Євро-2012 підготовлено 11 тисяч працівників органів внутрішніх справ, які вільно володіють англійською.

"До весни ще 27 тисяч правоохоронців поліпшать свій рівень англійської і ми таким чином виходимо на заплановану два роки тому цифру - 38 тисяч", - заявив посадовець МВС.

Він розповів, що за домовленістю з Міносвіти міліції допомагатимуть також студенти, які добре знають іноземні мови. Крім того, МВС закупило дві тисячі електронних перекладачів, пише ukrinform.ua.

Нагадуємо, що фінальна частина Євро-2012 пройде в Українi з 8 червня по 1 липня цього року. За попередніми оцінками УЄФА, загалом Україну та Польщу відвідають у цей період 1,6 млн уболівальників.

Коментарі ()