Головне

Добкін ще мріє, що якась європейська збірна буде базуватися у Харкові

17.12.2011 11:47 326 0

Губернатор Харківщини Михайло Добкін вважає проблему логістики головною, яка стала причиною того, що збірні-учвасниці Євро-2012 не виявили бажання базуватися у Харкові.

Про це він заявив під час прес-конференції, інформують у прес-службі ХОДА.

"Я не бачу ніякої трагедії в тому, що якась футбольна збірна не обрала Харків. Розмов було багато, Харків відвідало багато команд. Я не думаю, що вибір пов'язаний з тим, що місто гірше підготовлене, або умови гірші, ніж у тих містах, які вони обрали.

Я думаю, справа в логістиці, адже збірна складається з ряду футболістів, які грають в різних країнах. У нас на сьогоднішній день немає такої кількості міжнародних рейсів, які дозволили б нам практично з усіх точок світу без пересадок звозити до Харкова гравців", – цитує губернатора 2012ua.net.

За його словами, якщо менеджери збірних змінять своє рішення, Харків у будь-який момент готовий надати будь-яку з трьох баз. "Бази все одно будуть задіяні. Команда, яка буде базуватися в іншому місті, прилітаючи на гру до Харкова, повинна мати місце для того, щоб розміститися і розім'ятися. Так чи інакше, бази будуть використані", – сказав Добкін.

Коментарі ()