Головне

Під час Євро поляки збираються на футбол до Львова

08.12.2011 11:03 160 0

Під час 3 тижнів чемпіонату Євро-2012 в українські приймаючі міста приїде багато поляків, які налаштовані у першу чергу відвідати львівські матчі.

Про це на IV конференції  PressEURO у Вроцлаві заявив Генеральний Консул України в Кракові Віталій Максименко.

Генконсул наголосив, що  у зв’язку з цим необхідно вирішити питання  з добиранням до міста Лева. «Сьогодні ще не завершена дорога А-4 з польського боку, яка веде до Львова. Тут можна було б подумати, щоб на час проведення чемпіонату відкрити додатковий авіарейс між, наприклад, Вроцлавом і Львовом, так само між Краковом і Львовом», – цитує Максименка Інформаційний центр Україна-2012.

"Час підготовки до Євро зробив країни-господарки набагато ближчими. Завдяки тісній співпраці між Україною та Польщею, приймаючими містами обох країн-господарок Євро-2012, Євро вийшов за межі суто спортивного свята. Набагато глибшими стали стосунки економічні, господарчі, освітні і культурні", – підкреслив Консул.

За його словами, для України Євро – це не тільки можливість розбудувати інфраструктуру для прийому європейських вболівальників, а й впритул наблизитись  до європейських стандартів і  до вступу в Євросоюз.

Коментарі ()