Головне

Дах євроарени у Львові монтують під наглядом англійської компанії-виробника

28.10.2011 18:43 201 0

Монтаж даху євростадіону у Львові відбувається у строгій відповідності до технології і під наглядом представників англійської компанії, яка є його виробником.

Про це 28 жовтня у коментарі ЗІКу повідомив начальник монтажного комплексу компанії "Мастер-Профі-Україна" Борис Петренко.

"Інформація про неякісно проведені роботи абсолютно не відповідає дійсності. Це говорять непрофесіонали – люди, які абсолютно в цьому не розбираються", – сказав Петренко.

"Є технологічні карти для монтажу всіх металоконструкцій, є технологія зборки – все виконується зі строгим дотриманням усіх цих процесів і під наглядом супервайзерів англійської компанії, яка постачає конструкції для даху. Ніяких порушень у якості робіт немає", – наголосив він.

За словами начальника монтажного комплексу компанії "Мастер-Профі-Україна", на час церемонії відкриття стадіону будуть змонтовані всі несучі конструкції даху. Безпека глядачів буде забезпечена.

Нагадаємо, компанія "Мастер-Профі-Україна" виконувала монтаж даху стадіону "Олімпійський" у Києві.

Нагадаємо, раніше з’явилася інформація про те, що дах стадіону у Львові монтують з порушенням технології, а конструкції даху – китайського виробництва.

Коментарі ()