Головне

Матч Польща - Німеччина скасують?

02.09.2011 15:24 186 0

Проведення в Гданську товариського поєдинку між національними збірними Польщі та Німеччини, який має відбутися 6 вересня, знаходиться під питанням.

Як повідомляє "Rzeczpospolita", Державна пожежна служба склала негативний висновок щодо можливості організації футбольного матчу на стадіоні "PGE Arena Gdańsk".

"Після трьох днів оглядин ми не могли прийняти іншого рішення. Стадіон ще має багато недоліків. Наприклад, увесь час після завершення будівництва на працює протипожежна система. Документація, яку у відповідності до Закону про проведення масових заходів має надати організатор, підготовлена на катастрофічно низькому рівні", - розповів заступник Коменданта Державної пожежної служби в Гданську Якуб Замбжицкі.

Водночас, прес-секретар Польського футбольного Союзу (PZPN) Агнєшка Олейковська повідомила, що про скасування або перенесення поєдинку мова не йде. "Скасування матчу? Такої можливості не існує", - зазначила представниця PZPN.

Остаточне ж рішення щодо організації товариського матчу Польща - Німеччина прийме мер приймаючого Гданська Певєл Адамович, пише 2012ua.net

Коментарі ()