Головне

У Харкові скаржаться, що УЄФА підвищує вимоги до міста

03.11.2010 13:00 180 0

Вимоги УЄФА до приймаючого Євро-2012 міста Харків з кожним разом стають все більш жорсткими.

Про це розповів заступник губернатора Харківщини Юрій Сапронов під час зустрічі із делегацією МОК "Євро-2012 Україна" та УЄФА

Зокрема, менеджер УЄФА по Україні Бо Сундстром озвучив проблемні питання, які хвилюють УЄФА в рамках підготовки міста до Євро-2012: енергозабезпечення стадіону "Металіст", створення медіацентру, закінчення будівництва приміщень в північній та східній частині трибуни, проведення евакуації з стадіону.

Сапронов запевнив пана Бо Сундстрома, що саме ці питання обговорювалися на під час засідання колегії облдержадміністрації, повідомляє 2012ua.net.

"По кожному з них уже є план роботи, який разом з графіком та схемою фінансування ми невдовзі вам надамо. Зараз уже багато чого зроблено, і хоча певні проблеми все ще залишаються, мова йде вже про шліфовку. Ми виконуємо всі домашні завдання УЄФА, хоча вони стають все складнішими з кожним приїздом експертів.

В Харкові випереджаючими темпами йде будівництво двох п'ятизіркових готелів, що є ще одним свідченням оперативної реакції інвесторів, керівництва області та міста на виклики, які ставить підготовка до Євро-2012", - зазначив віце-губернатор.

Коментарі ()