Головне

Лубківський поїхав на євронараду до Варшави

27.10.2010 14:54 262 0

Директор турніру в Україні Маркіян Лубківський вилетів у Варшаву, де відбудеться низка важливих нарад з підготовки до Євро-2012.

Про це повідомляє ЗІК з посиланням на Місцевий організаційний комітету "Євро-2012 Україна".

27-28 жовтня у столиці Польщі відбудеться спільна нарада з питань безпеки та правопорядку під час турніру.

Нарада відбудеться за участі операційного директора UEFA Events SA Мартіна Каллена та директора департаменту УЄФА з питань безпеки та правопорядку Марка Тіммера.

Як повідомив Лубківський, під час наради відбудеться презентація й обговорення концепції безпеки та правопорядку України та Польщі, уніфікація підходів до забезпечення безпеки та правопорядку під час проведення матчів Євро-2012, обговорення комплексних планів забезпечення безпеки та правопорядку в обох країнах та їхньої подальшої синхронізації.

У п'ятницю, 29 жовтня, представники УЄФА, МОК України та Польщі обговорять такі складові підготовки до європершості, як система розповсюдження квитків на матчі турніру, організація офіційних фан-зон турніру у містах, які приймають чемпіонат, а також співпраця з урядовими проектними командами в Україні та Польщі.

Керівники проекту також обговорять підготовку до презентації офіційного талісману Євро-2012, яка відбудеться 16 листопада у Варшаві.

Коментарі ()