Головне

УЄФА перевірить веб-сторінки міст-господарів Євро-2012

05.10.2010 10:46 127 0

Експерти УЄФА, які перебуватимуть в Україні з робочими візитами у жовтні, проінспектують стан транспортної інфраструктури і технічні характеристики українських арен, а також проведуть зустрічі щодо захисту прав інтелектуальної власності УЄФА і вимог до офіційних веб-сторінок міст-господарів Євро-2012.

Про це повідомляє прес-служба МОК "ЄВРО 2012 Україна".

Візит експертів юридичного відділу УЄФА в Україну розпочнеться 5 жовтня. 7 жовтня менеджер з питань комунікації і зв'язків з громадськістю УЄФА проведе у Києві робочу зустріч з представниками міськдержадміністрацій щодо вимог до офіційних веб-сторінок міст-господарів Євро-2012.

Наступного тижня в Україну завітає дві делегації УЄФА, які інспектуватимуть транспортну інфраструктуру і технічне забезпечення євро-стадіонів. Так, делегація на чолі з менеджером з питань транспортного забезпечення УЄФА вивчатиме ситуацію щодо місць для паркування та транспортної інфраструктури готелів та стадіонів, що будуть використовуватися під час Турніру, а менеджер технічного сервісу УЄФА проведе спільно з проектними командами стадіонів детальний огляд арен щодо енергетичної інфраструктури, повідомлє ЗІК.

Коментарі ()