Головне

Кубок Галичини-2010 перенесено на середину жовтня

23.08.2010 15:12 403 0

Кубок Галичини-2010, який мав би відбутися в Івано-Франківську, буде зіграний під час паузи в чемпіонаті України.

Про це повідомляє офіційний сайт "Уралану".

Традиційний міні-футбольний турнір "Кубок Галичини 2010", котрий мав би відбутися в Івано-Франківську наступного тижня - з 26 по 29 серпня, перенесений на середину осені. Однією з причин є відмови декількох команд, які дали свої попередні згоди на участь у турнірі, а також завершальні роботи з реконструкції манежу Коледжу фізвиховання, оскільки поки ще не встановлені секції трибун для глядачів.

Однак турнір таки відбудеться в Івано-Франківську у жовтні, коли в чемпіонаті України утвориться двадцятиденна пауза. Згідно проекту календаря ЧУ матчі 7-го туру будуть зіграні 9 жовтня, а наступний 8 тур відбудеться аж 30 жовтня. 17-24 жовтня в Бразилії пройде представницький міжнародний турнір "VI Grand Prix de Futsal" за участю 16 збірних, серед яких буде і Україна.

Відтак, цьогорічний "Кубок Галичини" дозволить клубам вищої ліги заповнити це вікно. Планується участь 6-8 команд з України і, можливо, з-за кордону, оскільки схожі перерви передбачені в більшості європейських чемпіонатів, чиї збірні також отримали запрошення на турнір у Бразилії.

Коментарі ()