Головне

У Києві створено оперативний штаб з питань підготовки столиці до першості Європи

19.08.2010 09:12 281 0
Вирішенням питань, пов'язаних з підготовкою Києва до Євро-2012, займатиметься оперативний штаб, розпорядження про створення якого підписав в.о. голови КМДА Олександр Попов.

Про це повідомляє "Інформаційний центр Україна-2012".

Серед основних завдань штабу - забезпечення координації дій структурних підрозділів КМДА, районних адміністрацій та комунальних підприємств у питаннях підготовки та проведення в столиці фінальної частини чемпіонату Європи з футболу у 2012 році.

Відповідно до документу, у кожному підрозділі Київської міськдержадміністрації буде визначено особу з числа керівників, що відповідатиме за вирішення питань з підготовки до турніру. Розпорядженням також затверджено чіткий перелік завдань, які повинні невідкладно вирішувати структурні підрозділи КМДА відповідно до компетенції.

Головою оперативного штабу призначено профільного заступника голови КМДА Анатолія Голубченка. Обов'язки заступника голови штабу покладено на начальника Головного управління з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу Тетяну Слишик.

Коментарі ()