Головне

Польща відмітила прогрес України у підготовці до Євро

15.07.2010 15:29 150 0

Україна прогресує у підготовці до Євро-2012.

Про це заявили Міністр спорту Польщі Адам Гєрш та голова правління компанії PL-2012 Марчін Герра, пише Інформаційний центр "Україна-2012".

"Сигнали, які нам надходять з України, є позитивними. Львів та Київ прогресують в організації єврочемпіонату", - сказав Герра.

За словами польських організаторів Євро-2021, їхня країна хоче, аби чемпіонат, відбувся, як і планувалося, на паритетних засадах - у чотирьох польських та українських містах. Однак, як зазначив Марчін Герра, проекти, необхідні для організації турніру, Україна має реалізовувати самостійно.

Керівник PL.2012 також додав, що у разі затримок у підготовці України, УЄФА не має більше можливостей давати додатковий час: "Сьогодні потрібні дуже конкретні рішення, аби знати, де проходитимуть групові матчі, яка буде сітка чемпіонату, де будуть чвертьфінали".

Марчін Герра висловив сподівання, що українська сторона виконає усі, взяті на себе зобов'язання й сказав, що аналіз останніх процесів підготовки до Євро-2012 УЄФА розгляне 21 вересня цього року.

Позитивно оцінив роботу нової владної команди в Україні з підготовки до чемпіонату й Міністр спорту Польщі Адам Гєрш. Високопосадовець сказав, що зустрічаючись з Віце-прем'єр-міністром України з питань Євро-2012 Борисом Колесніковим, переконався у забезпеченні фінансуванням проектів Євро-2012, а також в їхньому ефективному управлінні.

Коментарі ()