Головне

Бурмистрова: Сумська влада обіцяє квартиру з 2002 року

26.04.2010 15:12 204 0

В Україні борцям платять копійки.

Про це розповіла 30-річна сумчанка Катерина Бурмистрова, яка нещодавно стала віце-чемпіонкою Європи з вільної боротьби у Баку, в інтерв'ю gazeta.ua

Загалом в її активі п'ять нагород континентальних першостей, три з них - золоті. У фіналі Євро-2010 Катерина поступилася екс-українці - Надії Семенцовій, яка тепер представляє Азербайджан. За словами Катерини, там ставлення держави до борців зовсім інше.

"Там створені всі умови, фінансування фантастичне. У нас борцям платять копійки. Збагатитися можна, хіба ставши олімпійським чемпіоном. Он мені сумська влада обіцяє квартиру ще з того часу, як стала чемпіонкою світу. Тобто, з 2002 року. І що? Так щороку повертаюся з черговою нагородою і ті обіцянки поновлюються. Вже вісім років, виходить.

У мене ж донька, а ми живемо разом з мамою, в трикімнатній квартирі в Сумах. Думаю, то трохи клопітно. Зрештою, мама дуже допомагає в догляді за дитиною, коли я їду на збори. Навіть не знаю, що б робила, якби жила сама. Варварі ж всього чотири рочки, всюди з собою її брати не можу.

Зараз же Варвара, коли мене підтримує, то каже в телефонну трубку: "Мамо, я за тобою так скучила! Привези мені просту золоту медальку". "Ох, знала б ти, яка вона проста, та медалька!" - відповідаю.

Коментарі ()