Головне

Бринзак: Команда набагато сильніша, ніж на попередніх іграх у Туріні

12.02.2010 09:28 137 0
Бринзак: Команда набагато сильніша, ніж на попередніх іграх у Туріні

Президент Федерації біатлону України Володим Бринзак вважає, що шанси українців на медалі у Ванкувері доволі великі.

- Володимире Михайловичу, не для кого не секрет, що усі вболівальники  велики надії покладають саме на біатлоністів. Особисто ви відчуваєте додаткову відповідальність? 

- У мене точно  не присутня,  а от у спортсменів  вона є. На Олімпіаді всім хочеться виступити якомога краще. Чотири роки кропіткої роботи. Вони знають ціну питання. Головне, щоб вони не зламалися психологічно, а так  команда готова. Якщо вони справляться зі стрільбою, то у нас є хороші шанси на цих Іграх. 

- Олімпіада попередня  у Туріні і ці Ігри у Ванкувері, загальний стан дівчат і хлопців, чи є відмінності? 

- Зараз команда -  потенційно краща. Тоді ми могли розраховувати  лише на Дериземлю і навіть не думали про Єфремову, а зараз у нас  є і сестри Семеренко, Хвостенко  і Підгрушна, є і Дериземля, Сєднєв і Біланенко.

Будь-який спортсмен може вистрілити в будь-якій гонці. Хоча погода буде складною, ми однаково будемо боротися. Збірна готова набагато краще, ніж на Іграх у Туріні, і потенційна на медалі.  

- Хто головні  суперники? 

- Це як мінімум 30 чоловіків і 30 дівчат. Кожен може завоювати медаль. В кожній державі  є спортсмени високого рівня, які можуть не лише несподівано потрапити у призи, а й виграти.

Коментарі ()