Головне

Українці здобули три бронзи на етапі Кубка світу з велотреку

03.11.2009 18:11 388 0

Перший етап Кубка світу з велоспорту на треку, який з 30 жовтня по 1 листопада проходив в британському Манчестері, приніс українській збірній три бронзові нагороди.

У стартовий день змагань Віталій Щедов фінішував третім в індивідуальній гонці переслідування. Ще дві "бронзи" поклали у скарбничку збірної України Сергій Лагкуті у гонці скретч та четвірка Максим Фонрабе, Максим Поліщук, Віталій Щедов та Роман Кононенко, які піднялись на третю сходинку п'єдесталу у командній гонці переслідування.

У загальному заліку манчестерського етапу Кубка світу з велотреку українська національна команда розташувалася на 13 місці із 27 рейтинговими очками.

Боротьбу за медалі та очки у світовий рейтинг наші спортсмени продовжать у листопаді - в Мельбурні (Австралія), у грудні - в Калі (Колумбія) та у січні наступного року - в Пекіні (Китай).

За результатами виступів українських велосипедистів на етапах Кубка світу буде визначено склад національної збірної, яка у березні 2010 року представлятиме Україну на чемпіонаті світу в Копенгагені (Данія).

НОК

Коментарі ()