Головне

Ющенко та Тимошенко привітали збірну України

11.10.2009 14:15 355 0

Глава держави Віктор Ющенко надіслав привітання національній збірній команді України з футболу.

"Прийміть найщиріші вітання із здобуттям принципової перемоги у відбірковому матчі Чемпіонату світу 2010 року з футболу. У напруженому, безкомпромісному двобої з одним із грандів світового футболу ви продемонстрували прекрасну колективну гру й довели, що вам до снаги подолати будь-якого суперника.

Від імені всіх українських уболівальників дякую вам за високий професіоналізм, спортивну доблесть і прагнення перемагати", - зазначається у привітанні.

Віктор Ющенко побажав команді здоров'я, щастя, невичерпної енергії та подальших спортивних звитяг на славу Україні.

У свою чергу прем'єр-міністр Юлія Тимошенко у своєму привітанню зазначила:

"Ви справжні молодці! Інших слів після вашої феноменальної перемоги над англійцями я просто не можу підібрати. Ви продемонстрували блискавичну гру, надійно захищаючи свої ворота та безперервно атакуючи грізного суперника. Уся команда показала, що вона здатна побороти одну з найсильніших команд світу.

Особливо хочу відзначити Сергія Назаренка, який став автором переможного голу на своїй рідній дніпропетровській арені. Переконана, що величезну роль в нашій перемозі зіграла неймовірна підтримка 30 тисяч вболівальників, які були присутні на стадіоні, та мільйонів фанатів, які спостерігали за матчем по телевізорах.

Хлопці: так тримати! Попереду ще важливі матчі. Але я твердо вірю, що Ви обов'язково поїдете на Чемпіонат світу 2010 року в ПАР. Ще раз кажу - молодці!", - зазначається у привітанні Юлії Тимошенко.

Коментарі ()