Головне

Перші англійці вже у "Дніпропетровську"

09.10.2009 17:26 336 0
Перша делегація англійських вболівальників, яка прибула до Дніпропетровська у четвер, 8 жовтня, очікує від завтрашнього відбіркового матчу Чемпіонату світу з футболу між збірними командами України та Англії "справжнього свята футболу".

Про це у п'ятницю, 9 жовтня, у Дніпропетровській міській раді журналістам повідомив керівник фундації вболівальників Лондона "Fan Friendly" Марк Перріман.

Англійські фани познайомилися з фанами команди "Дніпро" та збірної України і обмінялися з ними сувенірами.

У суботу, 10 жовтня, на стадіоні "Метеор" відбудеться футбольний матч між вболівальниками збірних України та Англії. Окрім того, англійські вболівальники відвідають дитячий будинок у Самарському районі Дніпропетровська.

У Дніпропетровськ також прибув посол Великої Британії в Україні Лі Тернер, який відвідав фінальну гру чемпіонату Європи серед школярів на стадіоні "Трудові резерви" та планує провести зустріч зі студентами Національного гірничого університету.

За даними голови Федерації футболу Дніпропетровської області Андрія Павелка, на матч "Україна - Англія" до Дніпропетровська прибуде 2,05 тис. вболівальників з Великої Британії. Чартерні авіарейси прийматимуть аеропорти Дніпропетровська, Донецька, Києва, повідомляє УНІАН.

Коментарі ()