Головне

Мер Львова визнав достовірність звіту УЄФА щодо стадіону у Львові

24.09.2009 18:58 445 0

Мер Львова Андрій Садовий визнав, що при будівництві стадіону у Львові існують проблеми, що описані у звіті УЄФА і він їх вважає критичними зауваженнями.

"Так, в процесі будівництва стадіону є чимало труднощів. Так, у нас є багато проблемних робочих питань з "Азовінтексом", на що нам звертає увагу УЄФА і про що йдеться в цьому звіті.

Так є під час реалізації будь-якого крупного проекту. І жорсткі оцінки експертів УЄФА є також не дивиною для нас. Ми працюємо в такому режимі з фахівцями європейської футбольної асоціації ось вже два з половиною роки. І критичні зауваження УЄФА є для
нас допомогою а не перешкодою", - заявив голова Львова.

Також Садовий вважає, що вихід на поверхню таких звітів - це провокація проти міста.

"Для нас є дивною і відверто скандальною чергова спроба дискредитації Львова до Євро-2012".

Ми вже звикли, що такі речі систематично з'являються протягом усього часу підготовки, особливо після позитивних для нашого міста сигналів. Кілька днів тому Львів відвідав директор Євро-2012 Мартін Каллен і ми отримали його позитивні оцінки. Крім Львова він побував в Івано-Франківську і Трускавці і зміг пересвідчитись, що європейським містом є не лише Львів, але й інші міста Західної України.

Протягом всього часу в ЗМІ систематично "зливаються" конфіденційні звіти УЄФА саме щодо Львова. Це цілеспрямовані дії проти Львова і проти Західної України. Працювати в такому режимі, коли постійно очікуєш удару в спину, дуже непросто", - цитує Садового zaxid.net.

Коментарі ()