Головне

В Україну приїжджає вчитель Брюса Лі та Мохамеда Алі

24.09.2009 10:25 303 0

24 вересня в Україну приїжджає всесвітньо відомий учитель, майстер бойового мистецтва таеквондо Джун Рі.

Про це повідомив завідувач студії в Києві "Джун Рі Таеквондо" Олександр Коробов.

Джун Рі зараз здійснює світове турне країнами Європи та Азії. Мета поїздок - атестація студій бойового мистецтва "Джун Рі Таеквондо" на чорний пояс. Майстер також проводитиме філософські семінари.

Першою країною його турне стала Україна. Рі перебуватиме в Україні два дні - 24-25 вересня.

Довідка. Джун Рі народився 7 січня 1932 р. у Кореї. Ветеран Корейської війни 1950-53 років у чині лейтенанта. У 1956 р. проходив військове стажування у США і з того часу мешкає у Вашингтоні. Громадянин США.

У 1962 році заснував Інститут "Джун Рі Таеквондо" і мережу студій, підпорядкованих даній установі. Першим запатентував захисне спорядження для східних єдиноборств і відкрив їх виробництво. У 1966 році відкрив Клуб "Джун Рі Таеквондо" у Конгресі США, в якому досі працює Майстром-інструктором. Працював радником з фізичної культури та спорту при адміністрації Рональда Рейгана і радником з питань освіти при Президенті Джорджеві Буші, має нагороду.

Джун Рі активно займається громадською діяльністю. Виступає в усьому світі з лекціями і семінарами "Народжений, щоб бути щасливим". У них він ділиться своїм баченням мети людського життя. На честь 200-річчя США проголошений Людиною Століття в бойових мистецтвах. Працював тренером Брюса Лі та Мохамеда Алі.

УНІАН

Коментарі ()