Головне

Бубка: "У Мазурика зайва вага, а П'ятниця вже переміг"

12.09.2009 10:21 302 0
Президент НОК України Сергій Бубка вважає, що у стрибуна з жердиною Максима Мазурика є зайва вага, яка може не дозволити йому вдало виступити на Всесвітнбому легкоатлетичному фіналі.

"Насамперед, Максиму не вистачає швидкості. Це перший і головний критерій, який тягнутиме його назад. До того ж, мені здається, що у Максима є кілька кілограмів зайвої ваги, яка вже сьогодні краде чимало від його потенційно можливого результату. Не завадило б трохи психологічної стійкості, хоча останнім часом у цьому аспекті є чимало позитивних зрушень. А щодо технічного виконання стрибка, то тут є ще чимало недопрацювань", - зазначив Бубка, втім, додавши, що "його час розкриватися на повну вже прийшов".

Бубка також прокоментував можливості іншого спортсмена, який виступатиме на ВАФ - Олександра П'ятниці.

"Нинішнього сезону Саша вперше вийшов на справжню міжнародну арену, вперше метнув спис за 80 метрів, вперше брав участь у турнірах Золотої Ліги. У нього все вперше нинішнього року і навіть Всесвітній легкоатлетичний фінал. П’ятниця – цікавий, неординарний і при цьому ще й молодий атлет. Так що свою появу в Салоніках він сміливо може вважати однією із перемог нинішнього сезону", - цитує Бубку офіційний сайт ФЛАУ.
Коментарі ()