Головне

У Донецьку завершився турнір M-1 Ukraine

07.07.2009 15:05 117 0
У Донецьку завершився другий турнір ліги змішаних єдиноборств Mix Fight M-1 Ukraine.

У турнірі "Донбас Оупен мікс файт М-1" взяли участь чотири команди - з Києва, Чернігова, Сімферополя та Донецька. У першій командній зустрічі віч-на-віч зійшлися бійці столичного клубу "Макфайт.юей" та кримського "Архату". Кияни здобули перемоги у всіх п'яти поєдинках. Зазначимо, що за київський клуб виступають лише представники бойового самбо.

У другому командному протистоянні господар змагань - донецький "Донбас-спорт" в рідних стінах зазнав поразки від чернігівського "Соколу" - 2:3.

Отож, наразі стали відомі всі шість клубів, які візьмуть участь у першому національному чемпіонаті зі змішаних єдиноборств М-1 Selection Ukraine, який стартує восени.

Це київський "Макфайт.юей", Львівський "РФіПі", чернігівський "Сокіл", донецький "Донбас-спорт", "Тріумф-Фенікс" з Харкова та криворізький "Барс".

Окрім боїв за змішаними правилами, в Донецьку відбувся поєдинок за звання чемпіона України з бойового самбо серед професіоналів у ваговій категорії до шістдесяти восьми кілограмів між Олександром Козирем та Євгеном Яворським.

Перемогу у першому раунді, після вдалого больового прийому, святкував Козир.

Наступним турніром Mix Fight M-1 Ukraine стане зустріч національних збірних України та Вірменії, яка відбудеться 23 серпня у Макарові, повідомляє megasport.tv.

Коментарі ()