Головне

Михайличенко хоче швидше забути матч із Казахстаном

11.06.2009 08:48 357 0
Головний тренер збірної України Олексій Михайличенко хоче швидше забути матч із Казахстаном. Про це він заявив на післяматчевій прес-конференції.

"Такі матчі хочеться швидше забути, а результат нехай лишається. Матч пішов не за нашим сценарієм, пропустили безглуздий гол. Примудрилися допустити багато інших помилок", - заявив наставник національної команди.

За його словами, гравці збірної старалися, але було багато браку. "Нам просто чогось не вистачило. Матч вийшов нервовий, і футболісти зіграли не у свій футбол", - додав він.

Як повідомив Михайличенко, окрім забитого м'яча українці дозволили казахам створити ще кілька небезпечних моментів. "Всім хлопцям треба переглянути цей матч і побачити свої грубі помилки, однак я хочу подякувати за віру і бажання перемогти".

Тренер збірної також запевнив, що не просив футболістів відходити назад. "Просив зіграти надійніше, адже рахунок був слизьким", - зазначив фахівець.

"У гравців був дуже емоційний сезон, можна висувати претензії, але треба дивитися і на причини. Неповаги до суперника не було, а ті швидкості, які були показані по такій спеці, гідні поваги", - підсумував Михайличенко.

Коментарі ()