Головне

Хацкевич: Скажу так: на жаль, у вас є Шевченко

09.06.2009 18:26 315 0
Колишній гравець збірної Білорусії та київського "Динамо" Олександр Хацкевич оцінив шанси національної команди своєї країни зайняти друге місце у своїй групі в рамках відбіркового турніру чемпіонату світу-2010.

"Шанси є, і непогані. В останніх двох матчах здобуто шість очок. Хто більш небезпечний для нашої збірної в боротьбі за друге місце: Хорватія чи Україна? Я дивився останній матч із Хорватією - і Україна залишила дуже гарне враження. Хорвати нічим не здивували, хоча грали вдома. Мені саме Україна видалася більш організованою і більш цілеспрямованою командою. Зрозуміло, що і Хорватія наш конкурент, але, судячи з останньої гри, саме Україна більш серйозно виглядає", - цитує гравця "Сєгодня".

Також Хацкевич вважає, що Андрій Шевченко є для України незамінним гравцем.

"Мій колишній одноклубник Андрій Шевченко, навіть без ігрової практики в "Мілані", у збірній забив і Англії, і тепер Хорватії... Клас є клас. І він виходить за збірну дуже голодний до футболу. Скажу так: на жаль, у вас є Шевченко.

Так, згодний, у Білорусі є Глєб, теж гарний футболіст. Але в них трохи різні амплуа. Сашко не забиває такі важливі м'ячі. Якщо він більше організовує атаки, то Андрій їх завершує".

Коментарі ()