Головне

Вболівальники Албанії назвали Кріштіану Роналду "Міс світу-2010"

08.06.2009 13:10 317 0

Уболівальники збірної Албанії з футболу вивісили банер із зображенням португальця Кріштіану Роналду в одязі учасниці конкурсу краси і з підписом "Міс світу - 2010". Банер був вивішений 6 червня під час матчу відбірного турніру чемпіонату світу 2010 року Албанія - Португалія, який відбувся в Тірані, повідомляє The Spoiler.

Уболівальники зобразили Кріштіану Роналду в короні, схожу на ту, яку зазвичай вручаються переможницям конкурсів краси. Крім того, на банері була намальована емблема чемпіонату світу 2010 року в ПАР.

Матч Албанія - Португалія завершився поразкою албанців з рахунком 1:2, причому переможний гол португальці забили в компенсований час. Кріштіану Роналду провів на полі всі 90 хвилин.

У першій європейській відбірній групі ЧС-2010 португальці займають третє місце, набравши дев'ять очок в шести матчах. Перше місце займає збірна Данії (16 очок після шести матчів), друге - збірна Угорщини (13 очок після шести матчів). Албанці у восьми іграх набрали шість очок і йде на п'ятій позиції.

gazeta.ua

Коментарі ()