Головне

Росія обурилася рішенням "Сокола" грати у Білорусі

26.05.2009 10:41 136 0
Рішення київського "Сокола" про відмову від участі у вищій лізі чемпіонату Росії є демаршем. Про це заявив виконавчий директор Федерації хокею Росії Валерій Фесюк.

"Рішення української сторони я інакше як демаршем назвати не можу. Вони навіть не надіслали у ФХР офіційний папір про своє рішення не грати у вищій лізі! Про це ми дізналися з повідомлень на інтернет-сайті команди", - заявив Фесюк.

За його словами, росіяни серед інших учасників "вишки" запросили керівників "Сокола" на виконком, який відбудеться в середу і буде присвячений обговоренню підсумків минулого сезону і перспектив майбутнього.

"Так, ми знаємо про небажання українців оплачувати російським учасникам чемпіонату витрати на транспорт та проживання під час виїздів до Києва, а також їх обурення з приводу вступних внесків. Але ФХР не може скасувати цей пункт регламенту без згоди російських клубів! Їхні керівники в повному складі будуть присутні на підсумковому виконкомі 27 травня. Представники "Сокола" цілком могли б обговорити з ними цю проблему по ходу засідання", - додав представник російської федерації.

За інформацією Фесюка, схожі з українськими побажання у казахстанських клубів - "однак вони не влаштовують демаршів, не відмовляються приїжджати на виконком, а планують вести переговори в цивілізованому порядку", - наводить слова Фесюка " Спорт-Экспресс".

Коментарі ()