Головне

Павленко обіцяє на "Олімпійському" надсучасний газон

05.05.2009 18:18 326 0

У рамках реконструкції Національного спорткомплексу "Олімпійський" до Євро-2012 у травні демонтують газон футбольного поля стадіону.

Як передає unian.net, про це повідомив міністр у справах сім'ї, молоді і спорту Юрій Павленко під час останнього футбольного матчу на старому газоні між збірною спортивних журналістів і командою учасників реконструкції стадіону (представники Мінсім'ї та будівельники).

Яким буде нове покриття арени, міністр сказати не зміг, але запевнив, що воно буде "з найсучаснішими технологіями" на час встановлення, орієнтовно - станом на другу половину 2010 року.

"На той момент які будуть надсучасні технології, вони всі будуть задіяні на цьому газоні, бо ми розуміємо, що ми його будуємо не на один рік", - сказав Павленко.

Він зауважив, що нинішнє покриття футбольного поля, з певними корекціями і доповненнями, прослужило приблизно 30 років, і висловив упевненість, що новий газон прослужить не менше. "Ми так само будемо ставитися до нового газону, щоб він довго служив спорту і щоб НСК "Олімпійський" максимально довго відповідав сучасним технологіям", - сказав міністр.

Коментарі ()