Головне

УЄФА проінспектує Харків другого лютого

23.01.2009 20:22 435 0

До Харкова 2 лютого з інспекційною поїздкою прибуде виконавчий директор УЄФА Девід Тейлор, експерти Європейського футбольного союзу та президент Федерації футболу України Григорій Суркіс.

Як повідомили у прес-службі Харківської ОДА, про це сказав заступник голови облдержадміністрації, перший віце-президент ФФУ Сергій Стороженко.

"У найближчі дні в житті Харкова наступить дуже важлива, етапна подія, пов`язана з інспекційною поїздкою виконавчого директора УЄФА Девіда Тейлора, який планує особисто ознайомитися з ходом підготовки до проведення матчів Євро-2012 у Харківській області, - сказав Стороженко.

За його словами, Тейлор вже побував у Донецьку і Києві, де зміг перевірити реальний стан справ і те, наскільки існуюча там ситуація відповідає рапортам експертів і звітам, направленим Україною в УЄФА.

Представник ФФУ додав, що високий гість з УЄФА залишився задоволений побаченим і зараз збирається здійснити поїздку до Харкова, Дніпропетровська та Львова, а потім і до Польщі.

Заступник керівника області повідомив, що в ході візиту аудиторам - керівникам УЄФА і ФФУ планується показати Харківський аеропорт (будівля терміналу загальною площею 23 тис. кв. метрів, роботи на якій зараз ведуться у три зміни) і стадіон "Металіст", щоб Тейлор зміг особисто оцінити організацію робіт і динаміку їх проведення, які дозволять завершити реконструкцію стадіону вже в нинішньому році.

Крім того, на прохання виконавчого директора УЄФА йому також покажуть Харківський залізничний вокзал і проведуть оглядову екскурсію містом.

Стороженко висловив переконання, що разом з Харківською міською владою їм вдасться забезпечити повноцінне перебування високих гостей у місті, з тим, щоб вони змогли ознайомитися з "безперечними досягненнями, які дозволять завершити об`єкти будівництва в намічені строки".

УНІАН

Коментарі ()