Головне

Волосожар ще сподівається позмагатися за медаль

21.01.2009 12:26 129 0
 

Українська пара Тетяна Волосожар Станіслав Морозов спробує покращити свій результат у довільній програмі і поборотися за медаль чемпіонату Європи з фігурного катання.

Про це вона заявила в коментарі російському агентству "Весь спорт".

Коментуючи невдалий прокат короткої програми, Таня сказала: "Помилка на викиді стала для нас повною несподіванкою. - Ми зачепилися лезами ковзанів: я п'ятою - за носок Стаса. Мене збило - і все, елемент ми вже проїхали. Не очікували такої події, така прикра випадковість! Ми на тренуваннях катали 4-5 прокатів короткої програми чисто. А тут...".

"Сальхов - це помилка, так. А от ріттбергер - це випадковість. До чемпіонату Європи підійшли в гарній формі.  Травма ноги у Стаса майже пройшла, позначається хіба що на обертаннях - боляче сідати нижче 90 градусів. Будемо намагатися виправити ситуацію завтра. На цей чемпіонат наш тренер Інго Штойєр поставив нам дуже чітку задачу - завоювати медаль", - сказала фігуристка.

Як відомо, після короткої програми українці посідають четверте місце, але програють росіянам Юко Кавагуті- Олександру Смирнову майже 9 балів. Лідирують ще одні росіяни Марія Мухортова-Максим Траньков.

Коментарі ()