Головне

Генпідрядник на будівництво стадіону у Львові досі не визначений

24.11.2008 13:52 179 0

"Я думаю, позачергова сесія Львівської міськради, яка має визначити долю інвестиційного конкурсу з визначення інвестора та генпідрядника з будівництва стадіону до "Євро-2012" у Львові, відбудеться вже цієї середи - 26 листопада", - про це у коментарі ЗІКу повідомив депутат Львівської міськради Володимир Гірняк.

За його словами, на сесії депутати передусім вимагатимуть від виконавчих органів, голови конкурсної комісії, а також від міського голови Львова А. Садового пояснити, чому у Львові так не хочуть провести відкритий публічний конкурс з визначення генпідрядника будівництва стадіону до "Євро-2012".

«На інвестиційний конкурс подали свої пропозиції шість серйозних компаній. Навіть, якщо комусь дуже хочеться провести одного донецького генпідрядника, чи когось іншого - це треба робити відкрито і публічно», - наголосив В. Гірняк.

На його думку, протест прокурора лише формально завадив конкурсній комісії розкрити пропозиції фірм-заявників.

"Я, як юрист, можу сказати, що не було жодних передумов, чому конверти не можна було відкрити в п'ятницю, і цього не також заперечувала начальник юридичного управління Львівської міськради Гелена Пайонкевич", - додав В. Гірняк.

www.zaxid.net

Коментарі ()