Головне

Віце-президент УЄФА спростував чутки про Україну

25.09.2008 11:13 330 0

Напередодні того, як буде ухвалено остаточне рішення щодо проведення ЄВРО - 2012 в Україні та Польщі віце-президент УЄФА Герхард Майєр Форфельдер спростував чутки про можливість перенесення матчів чемпіонату з України до Німеччини.

Він зазначив, що взагалі не йдеться про відсторонення від проведення ЄВРО - 2012  лише якоїсь однієї з двох країн, повідомляє Німецька хвиля

"Вони разом подавали заявку, тож критерії теж мусять бути спільними",- сказав Фортфельдер і додав, що ніякого плану "Б" немає. Напередодні голова польської федерації футболу Михал Лісткевич в інтерв'ю німецькій пресі висловив упевненість у тому, що ЄВРО - 2012  відбудеться, як і заплановано, в Польщі та Україні. За його словами, у новому, ще не оприлюдненому звіті УЄФА обидві країни дістануть добру оцінку.

Раніше президент УЄФА Мішель Платіні неодноразово вказував на серйозні організаційні проблеми в Польщі та в Україні. Водночас  українська та польська влада запевняє, що  всі  проекти до Євро - 2012 будуть  вчасно завершені.

Коментарі ()