Головне

В Ужгороді відбувся "Шаховий Децик"

11.09.2008 19:48 200 0

В Ужгороді відбувся VI Транскарпатський рапідтурнір "Шаховий Децик". Так, за призові місця боролися 79 учасників із різних міст України, а також із Угорщини, Білорусі й США. У числі претендентів на головний приз змагалися й 3 міжнародні гросмейстери, 11 міжнародних майстрів та 1 майстер ФІДЕ.

Перемогу ж святкував ужгородець Василь Шикула, який набрав 7,5 очка з 9! Міжнародний майстер випередив кмс Петра Голубку з Києва (7 очок) та мм зі Львова Мартина Кравціва (теж 7 очок), котрі потрапили до числа призерів.

Серед жінок перемогла Ірина Зенюк із Нью-Йорка, а в школярів - Олександр Заяць і Дмитро Шевченко (серед гравців до 12 років).

У рамках "Шахового Децика" організатори провели й бліцтурнір, який виграв міжнародний майстер Ярослав Жеребух. Насамкінець слід подякувати управлінню у справах культури, спорту, сім'ї та молоді Ужгородської міської ради, Федерації шахів м. Ужгорода, приватним підприємцям Павлу Чучці та Олександру Самойленку, котрі зробили вагомий внесок у проведення змагань і сприяють добрій славі обласного центру.

news.uzhgorod.ua

Коментарі ()