Головне

Київський "БРР" підписав двох чемпіонів світу

27.08.2008 10:14 217 0

Напередодні Суперфіналу чемпіонату України київський "БРР" оформив трансферні документи на двох гравців збірної Бразилії - новоспечених чемпіонів світу Бенджаміна й Даніеля.

39-річний Бенджамін, незважаючи на свій солідний вік, перебуває на піку форми, про що свідчить його остання індивідуальна нагорода - "Срібний м'яч", здобутий на першості світу в Марселі. Бразилець поступився лише іспанцеві Амарелю. В його активі - шість голів в останній першості та три титули чемпіона планети. Дворазовий чемпіон світу Даніель народився 1982 року. У Марселі він чотири рази розписався у воротах суперників.

-Переговори про перехід бразильців були досить важкими, - прокоментував появу чаклунів м'яча наставник "БРР" Микола Костенко. - Великих зусиль для досягнення мети доклав президент нашого клубу Валерій Ксьонзенко, підтвердивши: перед нами стоять найвищі турнірні завдання. Хлопці вже потроху адаптуються в колективі. Вони справжні професіонали, та ще й, як усі латиноамериканці, комунікабельні та веселі. Тож, гадаю, в їх особі ми отримали однозначне підкріплення.

beachsoccer.com.ua

Коментарі ()