Головне

Блаттер закликає клуби відпустити футболістів на Олімпіаду

07.08.2008 09:15 343 0

Глава ФІФА Йозеф Блаттер розчарований рішенням спортивного арбітражного суду у Лозанні, якою дозволив іспанській "Барселоні", німецьким "Вердеру" і "Шальке" не пустити на Олімпіаду своїх футболістів: Ліонеля Месси, Дієго, Душко Тошича і Рафінью. 

"ФІФА здивована і розчарована таким рішенням, проте ми поважаємо його. Однак, я звертаюся до клубів: дозвольте своїм спортсменам взяти участь в Олімпійських іграх, - наводить слова президента Блаттера офіційний сайт ФІФА. - Це було б актом солідарності і гармонії з олімпійським духом. Це було б чудово для гравців, для уболівальників і для самої гри. Наша думка не змінилася: Олімпійський футбольний турнір - це унікальна можливість для гравця, оскільки це висококласне змагання, що дає кожному учасникові, зокрема молодим гравцям, хороший досвід, який згодиться їм в майбутньому. Я шкодую, що суд в Лозанні при розгляді справи не слідував олімпійському духу".

В той же час, не зважаючи на рішення суду, форвард "Барселони" Ліонель Мессі має намір зіграти за збірну Аргентини на Олімпійських іграх.

Коментарі ()