Головне

Російську конкурентку Дерюгіної звинувачують в агресії щодо гімнасток

16.06.2008 19:14 208 0

Головний тренер збірної Росії з художньої гімнастики Ірина Вінер звинувачується  Міжнародною федерацією гімнастики (FIG) в агресивному поводженні зі спортсменками, а також в некоректних висловлюваннях з приводу статуту, правил і рішень FIG.

Справа Вінер розглядалася дисциплінарним комітетом FIG 15 червня. Рішення у комітеті планують ухвалити "сьогодні-завтра".

Сама Вінер називає звинувачення  безглуздими.

"Я все їм пояснила. І, думаю, що вони це сприйняли правильно. У FIG сказали, що сьогодні або завтра винесуть якусь ухвалу. Вони мені розписали все, що інкримінували. Але тільки коли винесуть ухвалу, розповім про все в подробицях. Власне, претензії ці нічим не мотивовані", - сказала Вінер.

Вінер виступила перед членами дисциплінарної комісії у неділю, а потім залишила Лозанну, сказавши, що їй необхідно готуватися до Олімпіади, повідомляє сайт www.sports.ru з посиланням на канал НТВ.

Кілька років тому в Іспанії оператор випадково зазнав, як Вінер чубила за кулісами змагань свою гімнастку. Минулого року росіянка звинуватила Сергія Бубку в лобіюванні медалі Ганни Безсонової на чемпіонаті світу.

У квітні 2008 року FIG дискваліфікувала Ірину Дерюгіну на 8 років за порушення статуту організації. Апеляцію українки розглядатимуть 30 червня.

Коментарі ()